Door de integratie van nieuwe HD-technologie zijn verbeteringen aangebracht in de productiekwaliteit van de AccurioJet KM-1e, met name voor huidtinten, maar ook voor de uniformiteit van effen achtergronden en reproductie van texturen.

Ongecoat, gecoat, kunstgecoat papier, gekleurd en metallic papier, transparanten, plastic media en canvas zijn allemaal substraten die op de machine kunnen worden gebruikt.

De nieuwe AccurioJet KM-1e HD heeft een breed scala aan functies en is met name geschikt voor het afdrukken van fotoalbums, kunstboeken en digitale verpakkingen. Door nauw samen te werken met bestaande afwerkingssystemen heeft Konica Minolta een aanzienlijke verhoging bereikt van de door haar klanten verlangde productiviteit.

Benieuwd om meer te weten ? Lees het persbericht en neem contact op met Nicolas Vanesse (Nicolas.vanesse@konicaminolta.be)

Door de integratie van nieuwe HD-technologie zijn verbeteringen aangebracht in de productiekwaliteit van de AccurioJet KM-1e, met name voor huidtinten, maar ook voor de uniformiteit van effen achtergronden en reproductie van texturen.Ongecoat, gecoat, kunstgecoat papier, gekleurd en metallic papier, transparanten, plastic media en canvas zijn allemaal substraten die op de machine kunnen worden gebruikt.De nieuwe AccurioJet KM-1e HD heeft een breed scala aan functies en is met name geschikt voor het afdrukken van fotoalbums, kunstboeken en digitale verpakkingen. Door nauw samen te werken met bestaande afwerkingssystemen heeft Konica Minolta een aanzienlijke verhoging bereikt van de door haar klanten verlangde productiviteit. Benieuwd om meer te weten ? Lees het persbericht en neem contact op met Nicolas Vanesse (Nicolas.vanesse@konicaminolta.be)