Vergezeld door een Konica Minolta-vertegenwoordiger kunnen bezoekers een virtuele rondleiding in 3D krijgen, meerdere kernproducten van Konica Minolta ontdekken, afdrukvoorbeelden, video-inhoud en gedetailleerde presentaties bekijken zonder zich te hoeven verplaatsen. Interactieve elementen maken het mogelijk de machines virtueel live te bedienen, geanimeerde demonstraties te geven en functies zoals inline afwerking en de IQ-501 te demonstreren.

Konica Minolta is zich er echter van bewust dat haar producten niet uitsluitend via een virtuele presentatie kunnen worden gekocht. Het bedrijf gelooft nog steeds in de kracht van persoonlijke relaties en het belang van het aanraken van gedrukte producten.

Boek HIER een demo in onze virtuele showroom en geniet van een meeslepende ervaring!

Vergezeld door een Konica Minolta-vertegenwoordiger kunnen bezoekers een virtuele rondleiding in 3D krijgen, meerdere kernproducten van Konica Minolta ontdekken, afdrukvoorbeelden, video-inhoud en gedetailleerde presentaties bekijken zonder zich te hoeven verplaatsen. Interactieve elementen maken het mogelijk de machines virtueel live te bedienen, geanimeerde demonstraties te geven en functies zoals inline afwerking en de IQ-501 te demonstreren. Konica Minolta is zich er echter van bewust dat haar producten niet uitsluitend via een virtuele presentatie kunnen worden gekocht. Het bedrijf gelooft nog steeds in de kracht van persoonlijke relaties en het belang van het aanraken van gedrukte producten. Boek HIER een demo in onze virtuele showroom en geniet van een meeslepende ervaring!