Konica Minolta toont praktische demonstraties van de onlangs gepresenteerde tonerproductieprinter AccurioLabel 230, die voor het eerst aan het publiek wordt getoond op de Labelexpo. De printer voldoet aan de groeiende vraag naar kleinere oplagen, meer flexibiliteit en meer maatwerk. Bezoekers zien het gehele productieproces van een label, van pre-press tot eindproduct, inclusief decoratie en diverse afwerkingsmogelijkheden.

Er is veel aandacht voor de praktische manieren om te profiteren van de snelgroeiende markt van digitale verfraaiings- en afwerkapplicaties met MGI-technologie om de impact van labels te vergroten. Het potentieel werd reeds aangetoond door Grafisk Maskinfabrik's DC330MINI en MGI's JETVarnish 3D Web Color+ systemen die lak, folie en inline printen en afwerking mogelijk maken.

Konica Minolta demonstreert belangrijke ontwikkelingen in de software met augmented reality via de genARate-applicatie en een digitale labelmodule van Industrial Inkjet Ltd (IIJ), het officiële verkoop- en technische ondersteuningscentrum van Konica Minolta voor industriële inkjetprintkoppen buiten Azië. IIJ heeft zijn concept voor printengines verder ontwikkeld met een reeks adapters voor veelgebruikte flexo-labelproductieprinters.

Meer info: http://labelexpo.konicaminolta.eu

Konica Minolta toont praktische demonstraties van de onlangs gepresenteerde tonerproductieprinter AccurioLabel 230, die voor het eerst aan het publiek wordt getoond op de Labelexpo. De printer voldoet aan de groeiende vraag naar kleinere oplagen, meer flexibiliteit en meer maatwerk. Bezoekers zien het gehele productieproces van een label, van pre-press tot eindproduct, inclusief decoratie en diverse afwerkingsmogelijkheden. Er is veel aandacht voor de praktische manieren om te profiteren van de snelgroeiende markt van digitale verfraaiings- en afwerkapplicaties met MGI-technologie om de impact van labels te vergroten. Het potentieel werd reeds aangetoond door Grafisk Maskinfabrik's DC330MINI en MGI's JETVarnish 3D Web Color+ systemen die lak, folie en inline printen en afwerking mogelijk maken. Konica Minolta demonstreert belangrijke ontwikkelingen in de software met augmented reality via de genARate-applicatie en een digitale labelmodule van Industrial Inkjet Ltd (IIJ), het officiële verkoop- en technische ondersteuningscentrum van Konica Minolta voor industriële inkjetprintkoppen buiten Azië. IIJ heeft zijn concept voor printengines verder ontwikkeld met een reeks adapters voor veelgebruikte flexo-labelproductieprinters.Meer info: http://labelexpo.konicaminolta.eu