Konica Minolta, de Europese marktleider op het gebied van digitale labelproductiesystemen, gaat ondernemingen helpen anders te laten denken over end-to-end duurzame, digitale label- en verpakkingsproductie.

Het potentieel van digitale labelproductie zal een belangrijk thema zijn op de stand van Konica Minolta. Het bedrijf deelt opnieuw een stand met partner MGI Digital Technology om de nieuwste trends en de volledige productiecyclus voor labels en verpakkingsoplossingen te demonstreren. De technologieleiders voegen hun kennis en ervaring samen en laten zien hoe klanten hun winst kunnen verhogen en kunnen profiteren van uitgebreide software en wereldwijde servicemogelijkheden die lokaal worden geleverd.

Verwacht een boeiende en interactieve ruimte die de verbeelding van ambitieuze labelmakers zoals uzelf aanspreekt en het volledige potentieel laat zien.

Om de tentoongestelde modellen te ontdekken en een afspraak te maken met ons team tijdens het evenement, bezoek onze website: https://www.konicaminolta.be/nl-be/events/labelexpo-europa-2023

Konica Minolta, de Europese marktleider op het gebied van digitale labelproductiesystemen, gaat ondernemingen helpen anders te laten denken over end-to-end duurzame, digitale label- en verpakkingsproductie.Het potentieel van digitale labelproductie zal een belangrijk thema zijn op de stand van Konica Minolta. Het bedrijf deelt opnieuw een stand met partner MGI Digital Technology om de nieuwste trends en de volledige productiecyclus voor labels en verpakkingsoplossingen te demonstreren. De technologieleiders voegen hun kennis en ervaring samen en laten zien hoe klanten hun winst kunnen verhogen en kunnen profiteren van uitgebreide software en wereldwijde servicemogelijkheden die lokaal worden geleverd.Verwacht een boeiende en interactieve ruimte die de verbeelding van ambitieuze labelmakers zoals uzelf aanspreekt en het volledige potentieel laat zien.Om de tentoongestelde modellen te ontdekken en een afspraak te maken met ons team tijdens het evenement, bezoek onze website: https://www.konicaminolta.be/nl-be/events/labelexpo-europa-2023