De Konica Minolta AccurioLabel 230 wordt voor het eerst getoond op de Labelexpo in Brussel, die vanaf 24 tot en met 27 september plaatsvindt. De printer is eenvoudig te bedienen en voldoet aan de groeiende vraag naar kleinere oplagen en meer aanpassingsmogelijkheden. De AccurioLabel 230 ziet er aan de buitenkant hetzelfde uit als zijn voorganger, de Konica Minolta AL190, die is ontwikkeld en geproduceerd in Europa in samenwerking met het Deense bedrijf Grafisk Maskinfabrik (GM).

De AccurioLabel 230 is gebaseerd op de zeer gewaardeerde AccurioPress engine-technologie van Konica Minolta, die bekendstaat om de uitzonderlijke printkwaliteit en substraatcompatibiliteit. De focus ligt hierbij op kleine en middelgrote segmenten en de printer is geschikt voor labeldrukwerk, drukwerkleveranciers, merkeigenaars, verpakkingsbedrijven en commerciële drukkerijen.

De Konica Minolta AccurioLabel 230 wordt voor het eerst getoond op de Labelexpo in Brussel, die vanaf 24 tot en met 27 september plaatsvindt. De printer is eenvoudig te bedienen en voldoet aan de groeiende vraag naar kleinere oplagen en meer aanpassingsmogelijkheden. De AccurioLabel 230 ziet er aan de buitenkant hetzelfde uit als zijn voorganger, de Konica Minolta AL190, die is ontwikkeld en geproduceerd in Europa in samenwerking met het Deense bedrijf Grafisk Maskinfabrik (GM). De AccurioLabel 230 is gebaseerd op de zeer gewaardeerde AccurioPress engine-technologie van Konica Minolta, die bekendstaat om de uitzonderlijke printkwaliteit en substraatcompatibiliteit. De focus ligt hierbij op kleine en middelgrote segmenten en de printer is geschikt voor labeldrukwerk, drukwerkleveranciers, merkeigenaars, verpakkingsbedrijven en commerciële drukkerijen.