Workflow transformatie in industrieel printen De markt voor industrieel printen, inclusief etiketten, verpakkingen en textiel, is groot. In de digitale printbranche bestaat dus een enorm groeipotentieel, dat nog wordt versterkt door nieuwe behoeften, zoals de vraag naar exclusieve etiket- en verpakkingsdesigns. Door middel van haar digitale technologieën kan Konica Minolta enerzijds een meerwaarde bieden op vlak van high-mix kleine productieoplagen en kortere looptijden en anderzijds oplossingen aanbieden om efficiëntere printprocessen te realiseren.

Industrieel printen in Europa Door het openen van een basis in Europa wil Konica Minolta via een klantgericht cyclisch proces komen tot de versnelde ontwikkeling van oplossingen die een meerwaarde betekenen voor de klant. De gedigitaliseerde high-mix productie in kleine oplagen vergroot ook de efficiëntie van post-drukprocessen zoals vernissen, lamineren, aanbrengen van folie en snijden van matrijzen. Ook op dit vlak - en via de overeenkomst met MGI Digital Technology, toonaangevend fabrikant van digitale printapparatuur - werkt Konica Minolta aan versnelde innovaties.

Groei realiseren Sedert de introductie in 2003 van hoogwaardige, compacte productieprintsystemen heeft Konica Minolta de omvang van haar productieprintsegment vervijfvoudigd. Ook het aangaan van de financiële en strategische alliantie met MGI, de verwerving van een aanvullend belang in MGI en de consolidatie van de financiële resultaten van MGI, hebben tot de groei bijgedragen. De onderneming heeft zich al voorbereid om te kunnen inspelen op de behoeften van deze veelbelovende markt, door de introductie van de bizhub PRESS C71cf on-demand etiketprinter en de AccurioJet KM-1 B2 digitale inkjetpers.

Voor meer informatie:

Konica Minolta Business Solutions (België)

info@konicaminolta.be

of kijk naar www.konicaminolta.be

Workflow transformatie in industrieel printen De markt voor industrieel printen, inclusief etiketten, verpakkingen en textiel, is groot. In de digitale printbranche bestaat dus een enorm groeipotentieel, dat nog wordt versterkt door nieuwe behoeften, zoals de vraag naar exclusieve etiket- en verpakkingsdesigns. Door middel van haar digitale technologieën kan Konica Minolta enerzijds een meerwaarde bieden op vlak van high-mix kleine productieoplagen en kortere looptijden en anderzijds oplossingen aanbieden om efficiëntere printprocessen te realiseren. Industrieel printen in Europa Door het openen van een basis in Europa wil Konica Minolta via een klantgericht cyclisch proces komen tot de versnelde ontwikkeling van oplossingen die een meerwaarde betekenen voor de klant. De gedigitaliseerde high-mix productie in kleine oplagen vergroot ook de efficiëntie van post-drukprocessen zoals vernissen, lamineren, aanbrengen van folie en snijden van matrijzen. Ook op dit vlak - en via de overeenkomst met MGI Digital Technology, toonaangevend fabrikant van digitale printapparatuur - werkt Konica Minolta aan versnelde innovaties. Groei realiseren Sedert de introductie in 2003 van hoogwaardige, compacte productieprintsystemen heeft Konica Minolta de omvang van haar productieprintsegment vervijfvoudigd. Ook het aangaan van de financiële en strategische alliantie met MGI, de verwerving van een aanvullend belang in MGI en de consolidatie van de financiële resultaten van MGI, hebben tot de groei bijgedragen. De onderneming heeft zich al voorbereid om te kunnen inspelen op de behoeften van deze veelbelovende markt, door de introductie van de bizhub PRESS C71cf on-demand etiketprinter en de AccurioJet KM-1 B2 digitale inkjetpers.Voor meer informatie:Konica Minolta Business Solutions (België)info@konicaminolta.beof kijk naar www.konicaminolta.be