Maar daar houdt het bedrijf niet op en ze versterkt de geavanceerde automatisering van de AccurioPress C14000/C12000 met twee nieuwe eenheden:

Met de vacuüminvoer kunnen standaardformaten zoals SRA3 of kleiner worden afgedrukt, maar ook banners tegelijkertijd uit drie papierladen: duplex (tot 900 mm) en enkelzijdig (tot 1.300 mm) met de optionele bypassmodule.

De snijmachine produceert in-line geautomatiseerde toepassingen die klaar zijn voor verzending. Afdrukken kunnen automatisch worden bijgesneden aan vier kanten. Het SRA3-formaat kan worden gesneden in 2 vellen A4 of 4 vellen A5. Geautomatiseerd snijden geldt ook voor banners of kleinere formaten (flyers, visitekaartjes etc.). Het maakt tevens microperforatie (verticaal of horizontaal) mogelijk voor het afdrukken van tickets, tickets of coupons.

Voor meer informatie: AccurioPress C14000

Maar daar houdt het bedrijf niet op en ze versterkt de geavanceerde automatisering van de AccurioPress C14000/C12000 met twee nieuwe eenheden: Met de vacuüminvoer kunnen standaardformaten zoals SRA3 of kleiner worden afgedrukt, maar ook banners tegelijkertijd uit drie papierladen: duplex (tot 900 mm) en enkelzijdig (tot 1.300 mm) met de optionele bypassmodule. De snijmachine produceert in-line geautomatiseerde toepassingen die klaar zijn voor verzending. Afdrukken kunnen automatisch worden bijgesneden aan vier kanten. Het SRA3-formaat kan worden gesneden in 2 vellen A4 of 4 vellen A5. Geautomatiseerd snijden geldt ook voor banners of kleinere formaten (flyers, visitekaartjes etc.). Het maakt tevens microperforatie (verticaal of horizontaal) mogelijk voor het afdrukken van tickets, tickets of coupons.Voor meer informatie: AccurioPress C14000