De nieuwe digitale persen helpen klanten die hun bedrijf willen stroomlijnen en uitbreiden door geavanceerde automatisering, minder menselijke interactie en hogere productiviteit.

De AccurioPress C14000 print 140 A4-pagina's per minuut en is veertig procent sneller dan voorgaande tonersystemen van Konica Minolta. Een tweede model in de serie, de AccurioPress C12000, biedt dezelfde kwaliteit en een eveneens hoge snelheid van 120 pagina's per minuut. Met de lancering van de nieuwe AccurioPress C14000-serie wordt de kloof overbrugd tussen bestaande tonerpersen en de toonaangevende inkjetprinter AccurioJet KM-1.

Samen met alle andere AccurioPress-systemen vormt Konica Minolta's IQ-501 Intelligent Quality Care de kern van deze nieuwe pers. De IQ-501 Intelligent Quality Care verifieert de printkwaliteit, kleursconsistentie en printregistratie voor elke pagina. Ook vegen, spatten en vlekken worden gedetecteerd. Met deze unieke technologie garandeert Konica Minolta maximale stabiliteit, ook bij grote jobs, terwijl de verbeterde registratie en kwaliteit een hoger printvolume met minder afval mogelijk maakt. De nieuwe printers hebben een betrouwbare bedrijfscyclus van 2,5 miljoen afdrukken en de dubbele tonercapaciteit van eerdere modellen.

De nieuwe digitale persen helpen klanten die hun bedrijf willen stroomlijnen en uitbreiden door geavanceerde automatisering, minder menselijke interactie en hogere productiviteit. De AccurioPress C14000 print 140 A4-pagina's per minuut en is veertig procent sneller dan voorgaande tonersystemen van Konica Minolta. Een tweede model in de serie, de AccurioPress C12000, biedt dezelfde kwaliteit en een eveneens hoge snelheid van 120 pagina's per minuut. Met de lancering van de nieuwe AccurioPress C14000-serie wordt de kloof overbrugd tussen bestaande tonerpersen en de toonaangevende inkjetprinter AccurioJet KM-1. Samen met alle andere AccurioPress-systemen vormt Konica Minolta's IQ-501 Intelligent Quality Care de kern van deze nieuwe pers. De IQ-501 Intelligent Quality Care verifieert de printkwaliteit, kleursconsistentie en printregistratie voor elke pagina. Ook vegen, spatten en vlekken worden gedetecteerd. Met deze unieke technologie garandeert Konica Minolta maximale stabiliteit, ook bij grote jobs, terwijl de verbeterde registratie en kwaliteit een hoger printvolume met minder afval mogelijk maakt. De nieuwe printers hebben een betrouwbare bedrijfscyclus van 2,5 miljoen afdrukken en de dubbele tonercapaciteit van eerdere modellen.