Kristof Vanden Bussche brengt een schat aan ervaring en expertise mee. Met een indrukwekkende achtergrond als Sales Manager bij Igepa Belux en daarvoor als Key Account Manager bij Kodak Benelux, beschikt Kristof over diepgaande kennis van workflows en software voor grafische productiebedrijven. Zijn uitgebreid netwerk in België, Nederland en Luxemburg maakt hem de ideale persoon om de groei van MultiPress in de Benelux verder te stimuleren.

Dirk Deroo, de CEO van Dataline, voegt toe: "De uitgebreide expertise van Kristof in de grafische industrie en zijn bewezen trackrecord in business development zullen aanzienlijk bijdragen aan de continue groei van Dataline én aan de ondersteuning van onze klanten. We zijn erg blij om dit talent te mogen verwelkomen in ons team."

Benieuwd hoe Kristof de toekomst van MultiPress in de Benelux zal vormgeven? Ontdek het volledige verhaal hier.

Kristof Vanden Bussche brengt een schat aan ervaring en expertise mee. Met een indrukwekkende achtergrond als Sales Manager bij Igepa Belux en daarvoor als Key Account Manager bij Kodak Benelux, beschikt Kristof over diepgaande kennis van workflows en software voor grafische productiebedrijven. Zijn uitgebreid netwerk in België, Nederland en Luxemburg maakt hem de ideale persoon om de groei van MultiPress in de Benelux verder te stimuleren.Dirk Deroo, de CEO van Dataline, voegt toe: "De uitgebreide expertise van Kristof in de grafische industrie en zijn bewezen trackrecord in business development zullen aanzienlijk bijdragen aan de continue groei van Dataline én aan de ondersteuning van onze klanten. We zijn erg blij om dit talent te mogen verwelkomen in ons team."Benieuwd hoe Kristof de toekomst van MultiPress in de Benelux zal vormgeven? Ontdek het volledige verhaal hier.