Met de Konica Minolta IQ-501 Intelligent Quality Care, halen printmedia bedrijven de toekomst reeds nu in huis, want de IQ-501-unit neemt alle arbeidsintensieve kwaliteitscontroles en handmatig bijsturen volledig uit de handen van de operator. Het resultaat? Meer uptime van de printsystemen en een gegarandeerde kleurstabiliteit van het geproduceerde drukwerk.

De IQ-501 kan toegevoegd worden aan de AccurioPress digitale printsystemen en in real-time zowel de volledige kleurmeting als de recto-verso registratie meten en bijsturen. Maar daar houdt het niet op, want ook de aanmaak van kleurprofielen en de dagelijkse printerkalibratie neemt de IQ-501 voor zijn rekening. Het inzetten van een IQ-501 kan een bedrijf gemakkelijk 300 uur per jaar besparen. Tijd die een operator anders nodig heeft om het printsysteem continu op het vereiste kwaliteitsniveau te houden.

Meer info: www.konicaminolta.be

Met de Konica Minolta IQ-501 Intelligent Quality Care, halen printmedia bedrijven de toekomst reeds nu in huis, want de IQ-501-unit neemt alle arbeidsintensieve kwaliteitscontroles en handmatig bijsturen volledig uit de handen van de operator. Het resultaat? Meer uptime van de printsystemen en een gegarandeerde kleurstabiliteit van het geproduceerde drukwerk. De IQ-501 kan toegevoegd worden aan de AccurioPress digitale printsystemen en in real-time zowel de volledige kleurmeting als de recto-verso registratie meten en bijsturen. Maar daar houdt het niet op, want ook de aanmaak van kleurprofielen en de dagelijkse printerkalibratie neemt de IQ-501 voor zijn rekening. Het inzetten van een IQ-501 kan een bedrijf gemakkelijk 300 uur per jaar besparen. Tijd die een operator anders nodig heeft om het printsysteem continu op het vereiste kwaliteitsniveau te houden.Meer info: www.konicaminolta.be