Meer dan ooit is de verpakking het eerste wat een klant van een merk ziet. Het moet dus de aandacht trekken en tegelijkertijd een uitstekende kwaliteit bieden. Met de PKG-675i van Konica Minolta, een digitale printer met hoge snelheid voor golfkarton en vouwkarton, kunt u efficiënter en tegen een aantrekkelijke prijs kleurrijke verpakkingen produceren.

De PKG-675i drukt in enkele seconden op een brede waaier van golfkartonnen substraten, van vlak karton tot voorgesneden gevouwen en gelijmde dozen, tot bijna 16mm dik.

Door het drukken van dozen in huis te halen, verbetert u de doorlooptijd drastisch en vermindert u afval en productietijd. U zult ook een onmiddellijk rendement op uw investering zien in termen van kostenbesparingen en winst.

Ontdek de Konica Minolta PKG-675i in deze video en lees meer op onze webpagina

Bezoek ons op onze stand D050 tijdens Empack Mechelen 2021 (27 & 28/10).

Meer dan ooit is de verpakking het eerste wat een klant van een merk ziet. Het moet dus de aandacht trekken en tegelijkertijd een uitstekende kwaliteit bieden. Met de PKG-675i van Konica Minolta, een digitale printer met hoge snelheid voor golfkarton en vouwkarton, kunt u efficiënter en tegen een aantrekkelijke prijs kleurrijke verpakkingen produceren.De PKG-675i drukt in enkele seconden op een brede waaier van golfkartonnen substraten, van vlak karton tot voorgesneden gevouwen en gelijmde dozen, tot bijna 16mm dik.Door het drukken van dozen in huis te halen, verbetert u de doorlooptijd drastisch en vermindert u afval en productietijd. U zult ook een onmiddellijk rendement op uw investering zien in termen van kostenbesparingen en winst.Ontdek de Konica Minolta PKG-675i in deze video en lees meer op onze webpaginaBezoek ons op onze stand D050 tijdens Empack Mechelen 2021 (27 & 28/10).