Onze oude cilinderpersen waren te traag en te beperkt geworden. Met de Easymatrix hebben we een grootformaat vlakstansmachine. Een snelle, nauwkeurige machine, ideaal voor repetitief commercieel drukwerk en zelfs voor speciale opdrachten zoals Amerikaanse sleeves. De kwaliteit en productiviteit zijn top.

"De Easymatrix 106 van Heidelberg en MK Masterwork is ontworpen voor het stansen en reliëfpregen van een breed gamma producten, zowel in commercieel drukwerk als in verpakkingen: hangers, folders, tickets, brochures en vouwdozen.

Het volledige artikel digitaal lezen? >> Klik om verder te lezen

Of eerder in ons gedrukt magazine? >> Vraag hier uw exemplaar van Ampersand aan.

Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com om een afspraak te maken.

Onze oude cilinderpersen waren te traag en te beperkt geworden. Met de Easymatrix hebben we een grootformaat vlakstansmachine. Een snelle, nauwkeurige machine, ideaal voor repetitief commercieel drukwerk en zelfs voor speciale opdrachten zoals Amerikaanse sleeves. De kwaliteit en productiviteit zijn top."De Easymatrix 106 van Heidelberg en MK Masterwork is ontworpen voor het stansen en reliëfpregen van een breed gamma producten, zowel in commercieel drukwerk als in verpakkingen: hangers, folders, tickets, brochures en vouwdozen.Het volledige artikel digitaal lezen? >> Klik om verder te lezenOf eerder in ons gedrukt magazine? >> Vraag hier uw exemplaar van Ampersand aan. Hoe kunnen we gezamenlijk uw business een boost geven? We gaan daarover graag met u in gesprek! Mail naar info.bnl@heidelberg.com om een afspraak te maken.