Of uw klant nu een gepersonaliseerde ringmap, opbergbox, staalmap, productdisplay of presentatiedoos nodig heeft - u bent bij Hellyn Kartonnage aan het juiste adres. Met ons ruime productgamma willen wij voor u de beste en meest betrouwe partner zijn in de productie op maat van tijdsgebonden, gepersonaliseerde en vooral creatieve presentatiemiddelen.

Als experts in ons vak kunnen wij u begeleiden en ondersteunen naar de juiste keuzes op vlak van ons uitgebreid productgamma.

Onze familiale service en onze jarenlange knowhow zijn onze troeven. Samen met een enthousiast team van gemotiveerde medewerkers streven wij project per project naar de perfectie.

Wilt u graag wat meer informatie of heeft u behoefte aan een verkennend gesprek? Mail vandaag nog naar mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be.

We staan beiden mét de glimlach voor u klaar!

Of uw klant nu een gepersonaliseerde ringmap, opbergbox, staalmap, productdisplay of presentatiedoos nodig heeft - u bent bij Hellyn Kartonnage aan het juiste adres. Met ons ruime productgamma willen wij voor u de beste en meest betrouwe partner zijn in de productie op maat van tijdsgebonden, gepersonaliseerde en vooral creatieve presentatiemiddelen.Als experts in ons vak kunnen wij u begeleiden en ondersteunen naar de juiste keuzes op vlak van ons uitgebreid productgamma. Onze familiale service en onze jarenlange knowhow zijn onze troeven. Samen met een enthousiast team van gemotiveerde medewerkers streven wij project per project naar de perfectie.Wilt u graag wat meer informatie of heeft u behoefte aan een verkennend gesprek? Mail vandaag nog naar mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be. We staan beiden mét de glimlach voor u klaar!