Een menukaart die helemaal afgestemd is op de uitstraling en de sfeer van het horecabedrijf: Venttri helpt bij de creatie. Van eenvoudig tot een luxe uitstraling. Natuurlijk vormen de gebruikswensen het uitgangspunt. Bij wisselende menukaarten zorgen we voor een flexibel systeem. Dat kan een eenvoudige omslag met elastiek zijn of een map van PVC met ingelaste insteekhoezen.

De menukaart in de afbeelding valt op vanwege het speciale materiaal. De kern van de omslag is 2,1 mm grijsbord. Het grijsbord is omplakt met kunststof/vinyl. Dat maakt dat deze menumap afneembaar is met een vochtig doekje. Het materiaal heeft een linnen-structuur en is digitaal bedrukt. Het voorplat kan scharnieren vanwege een dubbele freeslijn. De praktische busschroeven zorgen ervoor dat het wisselen van het menu of menukaarten in een handomdraai kan gebeuren.

Als u meer wilt weten over de menumap in de afbeelding, klik dan hier: bijzondere menumap met busschroeven.

Menumappen - alles op een rijtje:

  • Verschillende materialen mogelijk, van PVC tot papier omplakt.
  • Ook ingelaste showtassen behoren tot de mogelijkheden.
  • Uit te breiden met extra toevoegingen, denk aan een nikkelen hoekafwerking of een elastiek dat de menukaart op zijn plek houdt.
  • Keuze uit verschillende laminaatsoorten: glans, mat (krasvast), pearl, linnen, soft touch.

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op https://www.venttri.nl/inspiratieboek/ voor productfoto's en inspiratie.

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be

Een menukaart die helemaal afgestemd is op de uitstraling en de sfeer van het horecabedrijf: Venttri helpt bij de creatie. Van eenvoudig tot een luxe uitstraling. Natuurlijk vormen de gebruikswensen het uitgangspunt. Bij wisselende menukaarten zorgen we voor een flexibel systeem. Dat kan een eenvoudige omslag met elastiek zijn of een map van PVC met ingelaste insteekhoezen.De menukaart in de afbeelding valt op vanwege het speciale materiaal. De kern van de omslag is 2,1 mm grijsbord. Het grijsbord is omplakt met kunststof/vinyl. Dat maakt dat deze menumap afneembaar is met een vochtig doekje. Het materiaal heeft een linnen-structuur en is digitaal bedrukt. Het voorplat kan scharnieren vanwege een dubbele freeslijn. De praktische busschroeven zorgen ervoor dat het wisselen van het menu of menukaarten in een handomdraai kan gebeuren.Als u meer wilt weten over de menumap in de afbeelding, klik dan hier: bijzondere menumap met busschroeven. Menumappen - alles op een rijtje:Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op https://www.venttri.nl/inspiratieboek/ voor productfoto's en inspiratie.Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be