Voor het eerst zal het event niet enkel door VIGC en Adobe User Group worden georganiseerd. Zowel Lab9 (nieuw!) als Adobe (opnieuw!) hebben toegezegd hun schouders onder dit initiatief te zullen zetten.

Voor het eerst organiseert Lab9 in samenwerking met VIGC, Adobe Usergroup en Adobe het After Adobe Max event.

Niet minder dan twee industrie-experts, onze Adobe Certified Trainer Dimitri Stevens van Lab9 en Bart Van de Wiele van Adobe zullen verslag uitbrengen van het event. Bram Vanhaeren, Digital Artist en enige door Adobe uitgenodigde Belg zal exclusief zijn visie geven over hoe creativiteit en Adobe MAX hem in zijn werk inspireren tot nieuwe ideeën en interessante projecten. Kortom, een super cast en niet te missen event voor iedereen die geïnspireerd wil worden en op de hoogte wil zijn van Adobe's nieuwste tools.

Wil jij alles te weten komen van Adobe MAX, schrijf je dan nu in! inschrijven

Voor het eerst zal het event niet enkel door VIGC en Adobe User Group worden georganiseerd. Zowel Lab9 (nieuw!) als Adobe (opnieuw!) hebben toegezegd hun schouders onder dit initiatief te zullen zetten.Voor het eerst organiseert Lab9 in samenwerking met VIGC, Adobe Usergroup en Adobe het After Adobe Max event.Niet minder dan twee industrie-experts, onze Adobe Certified Trainer Dimitri Stevens van Lab9 en Bart Van de Wiele van Adobe zullen verslag uitbrengen van het event. Bram Vanhaeren, Digital Artist en enige door Adobe uitgenodigde Belg zal exclusief zijn visie geven over hoe creativiteit en Adobe MAX hem in zijn werk inspireren tot nieuwe ideeën en interessante projecten. Kortom, een super cast en niet te missen event voor iedereen die geïnspireerd wil worden en op de hoogte wil zijn van Adobe's nieuwste tools.Wil jij alles te weten komen van Adobe MAX, schrijf je dan nu in! inschrijven