Tijdens het event Lab9 Photo On tour willen we je laten kennis maken met de laatste trends en vernieuwingen die er bestaan op de markt. Heel wat zaken worden gedigitaliseerd, maar toch heeft een geprint product een veel grotere meerwaarde.

Kom de nieuwe trends ontdekken tijdens het Lab9 Photo event in Gent.

Kom er alles te weten van het ontwerpen binnen de software van Adobe, het gebruik van verschillende papiersoorten en media, tot het printen van foto's, folders of kaartjes. Ook komen er verschillende mogelijkheden voor de afwerking aan bod zoals vouwen, rillen, lamineren en plastificeren.

Samengevat, Lab9 Photo On Tour is een gratis event waarbij we u een volledige update geven van zowat alles binnen de fotografiemarkt.

Heb jij interesse? Schrijf je dan nu in voor Lab9 Photo On Tour, inschrijven

Tijdens het event Lab9 Photo On tour willen we je laten kennis maken met de laatste trends en vernieuwingen die er bestaan op de markt. Heel wat zaken worden gedigitaliseerd, maar toch heeft een geprint product een veel grotere meerwaarde.Kom de nieuwe trends ontdekken tijdens het Lab9 Photo event in Gent.Kom er alles te weten van het ontwerpen binnen de software van Adobe, het gebruik van verschillende papiersoorten en media, tot het printen van foto's, folders of kaartjes. Ook komen er verschillende mogelijkheden voor de afwerking aan bod zoals vouwen, rillen, lamineren en plastificeren.Samengevat, Lab9 Photo On Tour is een gratis event waarbij we u een volledige update geven van zowat alles binnen de fotografiemarkt. Heb jij interesse? Schrijf je dan nu in voor Lab9 Photo On Tour, inschrijven