Maar om een blijvende indruk na te laten, is drukwerk het medium bij uitstek; dit kan o.a. een brochure, kaart of folder zijn. Tijdens het webinar nemen we het maken van een folder, onder de loep. We tonen hoe je met de software van Adobe snel en efficiënt een folder kan maken, dit met de nieuwste tools binnen het pakket.

In het tweede deel van de webinar gaan we 'Back to basics'. We bekijken hoe we drukwerk kleur- en drukklaar kunnen maken om het te drukken. Dit is een opfrissing van de "do's and don'ts" voor het maken van drukklare documenten.

De verschillende desktop applicaties van Adobe aan bod zoals Photoshop, Illustrator en InDesign. We tonen je uiteraard ook de nieuwe functies van deze tools.

Registreer je nu gratis om deze webinar te volgen op 3 oktober om 10u30 in het Nederlands en om 14u in het Frans.

Maar om een blijvende indruk na te laten, is drukwerk het medium bij uitstek; dit kan o.a. een brochure, kaart of folder zijn. Tijdens het webinar nemen we het maken van een folder, onder de loep. We tonen hoe je met de software van Adobe snel en efficiënt een folder kan maken, dit met de nieuwste tools binnen het pakket.In het tweede deel van de webinar gaan we 'Back to basics'. We bekijken hoe we drukwerk kleur- en drukklaar kunnen maken om het te drukken. Dit is een opfrissing van de "do's and don'ts" voor het maken van drukklare documenten.De verschillende desktop applicaties van Adobe aan bod zoals Photoshop, Illustrator en InDesign. We tonen je uiteraard ook de nieuwe functies van deze tools.Registreer je nu gratis om deze webinar te volgen op 3 oktober om 10u30 in het Nederlands en om 14u in het Frans.