De redenen om te investeren in video zijn legio. Het is namelijk het enige medium waarmee je jouw boodschap als een totaalbelevenis kan brengen. Denken we hierbij aan een bedrijfsfilm of de toelichting van een product.

De tools om dergelijke boodschappen te maken zijn divers maar de tools van Adobe zijn "state of the art". Zo kan je met Adobe Premiere snel en efficiënt een montage maken, en creëer je dankzij Adobe After Effects de mooiste animaties.

Een webinar rond de verschillende mogelijkheden van Adobe Premiere en Adobe After Effects kon dan ook niet uitblijven. We maken je wegwijs in de verschillende interfaces en geven je enkele aandachtspunten mee bij het maken van een professionele video.

Registreren

De redenen om te investeren in video zijn legio. Het is namelijk het enige medium waarmee je jouw boodschap als een totaalbelevenis kan brengen. Denken we hierbij aan een bedrijfsfilm of de toelichting van een product.De tools om dergelijke boodschappen te maken zijn divers maar de tools van Adobe zijn "state of the art". Zo kan je met Adobe Premiere snel en efficiënt een montage maken, en creëer je dankzij Adobe After Effects de mooiste animaties.Een webinar rond de verschillende mogelijkheden van Adobe Premiere en Adobe After Effects kon dan ook niet uitblijven. We maken je wegwijs in de verschillende interfaces en geven je enkele aandachtspunten mee bij het maken van een professionele video.Registreren