Onzichtbare en automatische interfaces worden een must, maar het ultieme gebruiksgemak zal niet langer voldoende zijn om er bovenuit te komen. Automatisering is slechts de eerste stap.

Daarnaast zullen bedrijven een actieve rol moeten spelen in de levensloop van hun klanten. Hoe kan je als bedrijf de dromen van de consument helpen uit te laten komen en de dagelijkse problemen uit de weg te gaan.

Tot slot hebben bedrijven de kans om samen met de klant concrete problemen aan te pakken. De wereld staat voor ongekende uitdagingen: klimaat, gezondheidszorg, overheidsbegrotingstekorten, mobiliteit... Hoe kan een bedrijf zijn klanten betrekken bij de oplossing van deze problemen? En welke toepassingen van Apple kunnen hiervoor gebruikt worden?

De combinatie van automatisering, als een partner in het leven van de consument en het oplossen van actuele maatschappelijke vraagstukken zullen de leidende principes zijn voor de succesvolle bedrijfsvoering van het komende decennium. Voor de consument vormt de combinatie van al deze elementen een 'Offer they can't refuse'.

Inschrijven is gratis en kan via: https://business.lab9.be/nl/bedrijven/evenementen-en-webinars/steven-van-belleghem-the-offer-you-cant-refuse

Onzichtbare en automatische interfaces worden een must, maar het ultieme gebruiksgemak zal niet langer voldoende zijn om er bovenuit te komen. Automatisering is slechts de eerste stap.Daarnaast zullen bedrijven een actieve rol moeten spelen in de levensloop van hun klanten. Hoe kan je als bedrijf de dromen van de consument helpen uit te laten komen en de dagelijkse problemen uit de weg te gaan. Tot slot hebben bedrijven de kans om samen met de klant concrete problemen aan te pakken. De wereld staat voor ongekende uitdagingen: klimaat, gezondheidszorg, overheidsbegrotingstekorten, mobiliteit... Hoe kan een bedrijf zijn klanten betrekken bij de oplossing van deze problemen? En welke toepassingen van Apple kunnen hiervoor gebruikt worden?De combinatie van automatisering, als een partner in het leven van de consument en het oplossen van actuele maatschappelijke vraagstukken zullen de leidende principes zijn voor de succesvolle bedrijfsvoering van het komende decennium. Voor de consument vormt de combinatie van al deze elementen een 'Offer they can't refuse'.Inschrijven is gratis en kan via: https://business.lab9.be/nl/bedrijven/evenementen-en-webinars/steven-van-belleghem-the-offer-you-cant-refuse