Konica Minolta is al sinds 2015 actief in de labelprinter business. Met de Accuriolabel 190 en de huidige Accuriolabel 230 heeft Konica Minolta wereldwijd meer als 1000 installaties geplaatst is in Europa marktleider met een marktaandeel van rond de 25%.

Met de komst van de Accuriolabel 400 wordt het portfolio uitgebreid met een snellere labelprinter met de volgende highlights:

  • Transparant labels zijn nu mogelijk met de uitbreiding van witte toner
  • Verhoogde bruikbaarheid en automatisering dankzij Intelligent Quality Care en de standaard IQ-520-module, die real-time controle van kleurstabiliteit en kleurregistratie mogelijk maakt, evenals automatische kalibratie, dichtheidsaanpassingen en profielcreatie.
  • Verbeterde productiviteit met supersnelle afdruksnelheden tot 39,9 meter per minuut
  • Meerdere monitoren met touchscreen maken de bediening voor operators intuïtief en eenvoudig, waardoor er geen uitgebreide gebruikerstraining nodig is. Taken die voor het leveren van een stabiele printkwaliteit op analoge apparaten tijdrovend waren, kunnen nu snel en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Met zijn robuuste winders en machineconcept richt de Accuriolabel 400 zich op de snelgroeiende markt van labelconverters in de midden- en hoogvolume sector

Ontdek de volledige kenmerken van de AccurioLabel 400 en het persbericht.

Konica Minolta is al sinds 2015 actief in de labelprinter business. Met de Accuriolabel 190 en de huidige Accuriolabel 230 heeft Konica Minolta wereldwijd meer als 1000 installaties geplaatst is in Europa marktleider met een marktaandeel van rond de 25%.Met de komst van de Accuriolabel 400 wordt het portfolio uitgebreid met een snellere labelprinter met de volgende highlights:Met zijn robuuste winders en machineconcept richt de Accuriolabel 400 zich op de snelgroeiende markt van labelconverters in de midden- en hoogvolume sectorOntdek de volledige kenmerken van de AccurioLabel 400 en het persbericht.