Het event is gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over contentcreatie.

De voorziene netwerkmomenten zijn bovendien het uitgelezen moment om ideeën uit te wisselen met andere creatieve professionals en onze experten staan steeds ter beschikking mochten jullie vragen hebben over onze oplossingen of specifieke softwarepakketten.

Programma

Het programma is gevuld met creatieve workshops van inspirerende sprekers en massa's praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve workflow. Onze sprekers zijn zeker niet schuw om gloeiend actuele thema's aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen.

Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale content creatie. Bekijk het overzicht van workshops en stel je persoonlijk programma samen.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.lab9pro.be/cisd

Het event is gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over contentcreatie.De voorziene netwerkmomenten zijn bovendien het uitgelezen moment om ideeën uit te wisselen met andere creatieve professionals en onze experten staan steeds ter beschikking mochten jullie vragen hebben over onze oplossingen of specifieke softwarepakketten.ProgrammaHet programma is gevuld met creatieve workshops van inspirerende sprekers en massa's praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve workflow. Onze sprekers zijn zeker niet schuw om gloeiend actuele thema's aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen.Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale content creatie. Bekijk het overzicht van workshops en stel je persoonlijk programma samen.InschrijvenInschrijven kan via www.lab9pro.be/cisd