Een dikke map vol met inspiratie

Mutsen, kioskvlaggen, patatbakjes, magneetdozen (met en zonder draaglint), sierkussens, proseccoflesjes, muismatten, wobblers en zitzakken... het lookbook Inspire bevat meer dan 125 fraai in beeld gebrachte voorbeelden van premium brandingproducten. Als het bedrukt kan worden, staat het in Inspire. Handig gerangschikt in categorieën als eten & drinken, decoratie, promoties en weggevers. Bij elk artikel lees je een puntsgewijze omschrijving met de manier van bedrukken, de materiaalsoort, de oplage en de levertijd. Blader er doorheen en je komt vanzelf op ideeën voor nieuwe campagnes.

Eenvoudig uit te breiden

Deze brok vol inspiratie wordt bij elkaar gehouden in een ringband. Daardoor is lookbook Inspire simpel uit te breiden met refills: wanneer wij nieuwe premium printproducten aan ons assortiment toevoegen, dan zullen wij dit als uitbreiding aanbieden. Zodat jij het zelf aan de map kan toevoegen.

Gratis gepersonaliseerde cover

Net als bij de vorige lookbooks vind je in het lookbook Inspire geen verwijzingen naar Print.com. Je kunt er dus samen met je opdrachtgever onbezorgd doorheen bladeren. Om het lookbook nog beter bij jouw huisstijl te laten passen, kun je de harde cover bedrukken met je eigen logo. Bestel jouw exemplaar in juli, dan is deze service gratis: je betaalt voor het lookbook Inspire met gepersonaliseerde cover deze maand slechts € 17.95 (exclusief verzendkosten).

Zo bestel je het lookbook Inspire

Frequent flyers van Print.com (designers, resellers en marketeers) bestellen lookbook Inspire eenvoudig op Print.com. Tijdens het bestelproces kun je ook eenvoudig jouw ontwerp voor de cover uploaden. Er staat helder uitgelegd aan welke specificaties je ontwerp moet voldoen.

Over Print.com Print.com is een online printplatform voor agencies, brands en grafisch professionals. Naast de lookbooks, bestel je hier in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je bij Print.com aan het goede adres.

Heb je nog geen toegang? Breng daar snel verandering en neem vandaag nog contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09, Nederlands: +32 3 808 30 41). Of meld je direct aan.

Een dikke map vol met inspiratieMutsen, kioskvlaggen, patatbakjes, magneetdozen (met en zonder draaglint), sierkussens, proseccoflesjes, muismatten, wobblers en zitzakken... het lookbook Inspire bevat meer dan 125 fraai in beeld gebrachte voorbeelden van premium brandingproducten. Als het bedrukt kan worden, staat het in Inspire. Handig gerangschikt in categorieën als eten & drinken, decoratie, promoties en weggevers. Bij elk artikel lees je een puntsgewijze omschrijving met de manier van bedrukken, de materiaalsoort, de oplage en de levertijd. Blader er doorheen en je komt vanzelf op ideeën voor nieuwe campagnes.Eenvoudig uit te breidenDeze brok vol inspiratie wordt bij elkaar gehouden in een ringband. Daardoor is lookbook Inspire simpel uit te breiden met refills: wanneer wij nieuwe premium printproducten aan ons assortiment toevoegen, dan zullen wij dit als uitbreiding aanbieden. Zodat jij het zelf aan de map kan toevoegen.Gratis gepersonaliseerde coverNet als bij de vorige lookbooks vind je in het lookbook Inspire geen verwijzingen naar Print.com. Je kunt er dus samen met je opdrachtgever onbezorgd doorheen bladeren. Om het lookbook nog beter bij jouw huisstijl te laten passen, kun je de harde cover bedrukken met je eigen logo. Bestel jouw exemplaar in juli, dan is deze service gratis: je betaalt voor het lookbook Inspire met gepersonaliseerde cover deze maand slechts € 17.95 (exclusief verzendkosten).Zo bestel je het lookbook InspireFrequent flyers van Print.com (designers, resellers en marketeers) bestellen lookbook Inspire eenvoudig op Print.com. Tijdens het bestelproces kun je ook eenvoudig jouw ontwerp voor de cover uploaden. Er staat helder uitgelegd aan welke specificaties je ontwerp moet voldoen.Over Print.com Print.com is een online printplatform voor agencies, brands en grafisch professionals. Naast de lookbooks, bestel je hier in twee stappen print, sign, large format en giveaways. Ook voor maatwerk, bijzondere materialen en unieke afwerkingen ben je bij Print.com aan het goede adres.Heb je nog geen toegang? Breng daar snel verandering en neem vandaag nog contact op met Bruno Mossay, Country Captain Belgium (Frans: +32 2 588 71 09, Nederlands: +32 3 808 30 41). Of meld je direct aan.