Wim Vanderstraeten (Creando) heeft meer dan 15 jaar ervaring als organisatieadviseur en vertelt er ons alles over. Gert Hellinx (Hellinx Printing) legt uit hoe hij deze principes in zijn onderneming toepast.

Vrijdag 18 november 2016, 12.00 - 15.00 uur

Restaurant De Barrier - Grote Baan 9 - 3530 Houthalen - www.debarrier.be

Gratis voor Febelgra-leden.

Ook niet-leden zijn van harte welkom aan 50 EUR (excl. btw) per persoon.

Inclusief: presentaties en driegangenlunch

Inschrijven via www.febelgraevents.be

Gedetailleerd overzicht van het programma op de website van Febelgra.

Febelgra is de federatie van de grafische sector en overkoepelt alle bedrijven en organisaties die gepassioneerd rond communicatie werken. Naast een uitgebreide dienstverlening en advies op maat organiseren wij ook tal van seminaries en netwerkevents toegespitst op de sector. Benieuwd naar ons full-service aanbod? Contacteer ons via tel. 02 680 06 68.

Wim Vanderstraeten (Creando) heeft meer dan 15 jaar ervaring als organisatieadviseur en vertelt er ons alles over. Gert Hellinx (Hellinx Printing) legt uit hoe hij deze principes in zijn onderneming toepast. Vrijdag 18 november 2016, 12.00 - 15.00 uur Restaurant De Barrier - Grote Baan 9 - 3530 Houthalen - www.debarrier.beGratis voor Febelgra-leden. Ook niet-leden zijn van harte welkom aan 50 EUR (excl. btw) per persoon.Inclusief: presentaties en driegangenlunchInschrijven via www.febelgraevents.be Gedetailleerd overzicht van het programma op de website van Febelgra. Febelgra is de federatie van de grafische sector en overkoepelt alle bedrijven en organisaties die gepassioneerd rond communicatie werken. Naast een uitgebreide dienstverlening en advies op maat organiseren wij ook tal van seminaries en netwerkevents toegespitst op de sector. Benieuwd naar ons full-service aanbod? Contacteer ons via tel. 02 680 06 68.