Groot en indrukwekkend

Deze presentatiebox valt o.a. op vanwege het grote formaat. Gesloten is de doos 50 cm breed en 44 cm diep. De deksel is gemaakt van transparant acryl. Dat biedt belangrijke voordelen: de items zijn goed zichtbaar en worden tegelijkertijd beschermd tegen stof en vuil. De stalen zijn stevig opgeborgen in het op maat gemaakte zwarte schuiminterieur. Ook met de merkbeleving zit het wel goed. Het logo is op diverse items terug te vinden: in een preeg op het leren handvat, in tampondruk op de stalen en in foliedruk op de presentatiedoos. Van A tot Z verzorgd door Venttri - in eigen huis. Klik hier voor meer details: presentatiebox met deksel.

Opties

  • In elk gewenst formaat verkrijgbaar.
  • In de huisstijl van de klant.
  • Keuze uit diverse soorten en kleuren schuim.
  • Keuze uit verschillende soorten sluitingen. Denk bijvoorbeeld aan een doos-deksel of magneetsluiting.

Venttri (voorheen Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk.

Kijk op https://www.venttri.be en in het Venttri INSPIRATIEBOEK voor nog veel meer mooie voorbeelden. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met 0470 847 407. Onze adviseurs denken graag met u mee!

Groot en indrukwekkendDeze presentatiebox valt o.a. op vanwege het grote formaat. Gesloten is de doos 50 cm breed en 44 cm diep. De deksel is gemaakt van transparant acryl. Dat biedt belangrijke voordelen: de items zijn goed zichtbaar en worden tegelijkertijd beschermd tegen stof en vuil. De stalen zijn stevig opgeborgen in het op maat gemaakte zwarte schuiminterieur. Ook met de merkbeleving zit het wel goed. Het logo is op diverse items terug te vinden: in een preeg op het leren handvat, in tampondruk op de stalen en in foliedruk op de presentatiedoos. Van A tot Z verzorgd door Venttri - in eigen huis. Klik hier voor meer details: presentatiebox met deksel. OptiesVenttri (voorheen Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) zijn de lijnen kort en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op https://www.venttri.be en in het Venttri INSPIRATIEBOEK voor nog veel meer mooie voorbeelden. Neem contact met ons op via info@venttri.be of bel met 0470 847 407. Onze adviseurs denken graag met u mee!