Presentatiebox en display

Deze luxe en indrukwekkende presentatiebox valt o.a. op omdat hij op te zetten is als een aantrekkelijke display. De binnen- en buitenzijde zijn bedrukt in 2-kleuren zeefdruk. De 99 stalen worden prachtig gepresenteerd en op hun plek gehouden in het zwarte schuiminterieur, dat uiteraard volledig op maat gemaakt is voor deze box. Belangrijke eigenschap van deze presentatiebox is het feit dat de deksel omgebogen kan worden tot een volwaardige display. Dit zorgt ervoor dat de presentatiebox een aantrekkelijke eyecatcher wordt op iedere winkelvloer.

Klik hier voor meer details: Presentatiebox.

Opties voor presentatieboxen:

  • In elk gewenst formaat verkrijgbaar;
  • In de huisstijl van de klant;
  • Keuze uit diverse omplakmaterialen;
  • Keuze uit diverse soorten en kleuren schuim;
  • Keuze uit verschillende soorten sluitingen.

Over Venttri

Venttri (nieuwe naam van Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor productfoto's en het Inspiratieboek.

Johan De Coen

Heeft u een presentatieproject en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Presentatiebox en display Deze luxe en indrukwekkende presentatiebox valt o.a. op omdat hij op te zetten is als een aantrekkelijke display. De binnen- en buitenzijde zijn bedrukt in 2-kleuren zeefdruk. De 99 stalen worden prachtig gepresenteerd en op hun plek gehouden in het zwarte schuiminterieur, dat uiteraard volledig op maat gemaakt is voor deze box. Belangrijke eigenschap van deze presentatiebox is het feit dat de deksel omgebogen kan worden tot een volwaardige display. Dit zorgt ervoor dat de presentatiebox een aantrekkelijke eyecatcher wordt op iedere winkelvloer.Klik hier voor meer details: Presentatiebox. Opties voor presentatieboxen:Over VenttriVenttri (nieuwe naam van Maxximap) is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor productfoto's en het Inspiratieboek.Johan De CoenHeeft u een presentatieproject en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.