Klaar voor een nieuwe start?

Ook deze moeilijke periode gaat weer voorbij J. En een crisis biedt ook kansen! U bent volop aan het uitzoeken hoe u met uw onderneming of merk ''top of mind'' blijft. Venttri denkt hierin graag mee en zorgt ervoor dat u opvalt.

Groot en indrukwekkend

De presentatiebox (afbeelding) valt zeker op, o.a. vanwege het grote formaat. Gesloten is de doos 50 cm breed en 44 cm diep. De deksel is gemaakt van transparant acryl. Dat biedt belangrijke voordelen: de items zijn goed zichtbaar en worden tegelijkertijd beschermd tegen stof en vuil. Klik hier voor meer details: presentatiebox met deksel.

Venttri maatwerk presentatieboxen:

  • In elk gewenst formaat verkrijgbaar.
  • In de huisstijl van de klant.
  • Keuze uit diverse soorten en kleuren schuim.
  • Keuze uit verschillende soorten sluitingen. Denk bijvoorbeeld aan een doos-deksel of magneetsluiting.

Over Venttri

Venttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Johan De Coen

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.

Klaar voor een nieuwe start?Ook deze moeilijke periode gaat weer voorbij J. En een crisis biedt ook kansen! U bent volop aan het uitzoeken hoe u met uw onderneming of merk ''top of mind'' blijft. Venttri denkt hierin graag mee en zorgt ervoor dat u opvalt.Groot en indrukwekkendDe presentatiebox (afbeelding) valt zeker op, o.a. vanwege het grote formaat. Gesloten is de doos 50 cm breed en 44 cm diep. De deksel is gemaakt van transparant acryl. Dat biedt belangrijke voordelen: de items zijn goed zichtbaar en worden tegelijkertijd beschermd tegen stof en vuil. Klik hier voor meer details: presentatiebox met deksel. Venttri maatwerk presentatieboxen: Over VenttriVenttri is specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op venttri.be voor productfoto's en inspiratie.Johan De CoenHeeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be.