De dozen worden op maat geproduceerd voor iedere inhoud. Een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. Door het omplakken van karton creëer je meer ''body'' en krijgt een verpakking of geschenkdoos een exclusieve uitstraling. Met een bedrukking, 1 of meerdere kleuren en bijv. spot-UV bereik je een fantastisch effect. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Maxximap.

  • Keuze uit diverse soorten en kleuren schuim.
  • Keuze uit materialen.
  • In ieder gewenst formaat verkrijgbaar: van extreem klein tot XL formaat.
  • Met eigen bedrukking. U kunt zelf drukwerk aanleveren of door Maxximap laten verzorgen.

Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.

De dozen worden op maat geproduceerd voor iedere inhoud. Een product krijgt extra attentiewaarde door een bijzondere verpakking. Door het omplakken van karton creëer je meer ''body'' en krijgt een verpakking of geschenkdoos een exclusieve uitstraling. Met een bedrukking, 1 of meerdere kleuren en bijv. spot-UV bereik je een fantastisch effect. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Maxximap. Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.