LuxoArt® bestaat in twee variëteiten: LuxoArt® Gloss staat met haar uiterst gladde oppervlak garant voor een superieure beeldreproductie en is dankzij zijn excellente opaciteit een goede keuze in de lage gramgewichten.

LuxoArt® Silk heeft een zijdemat oppervlak voor een perfecte beeldweergave, briljante kleuren en een uiterst goede leesbaarheid. LuxoArt® bestaat in gramgewichten van 90 tot 350g en is FSC®- gecertificeerd.

Voor meer informatie of om uw LuxoArt®-bestelling te plaatsen, contacteer uw vaste Papyrus contactpersoon of bel ons op +32 2 529 85 71.

Om onze voorraad in real time te bekijken en onmiddellijk te bestellen kunt u terecht op onze website. Voor voorbeelden, contacteer onze stalendienst via samples.be@papyrus.com.

LuxoArt® bestaat in twee variëteiten: LuxoArt® Gloss staat met haar uiterst gladde oppervlak garant voor een superieure beeldreproductie en is dankzij zijn excellente opaciteit een goede keuze in de lage gramgewichten.LuxoArt® Silk heeft een zijdemat oppervlak voor een perfecte beeldweergave, briljante kleuren en een uiterst goede leesbaarheid. LuxoArt® bestaat in gramgewichten van 90 tot 350g en is FSC®- gecertificeerd.Voor meer informatie of om uw LuxoArt®-bestelling te plaatsen, contacteer uw vaste Papyrus contactpersoon of bel ons op +32 2 529 85 71.Om onze voorraad in real time te bekijken en onmiddellijk te bestellen kunt u terecht op onze website. Voor voorbeelden, contacteer onze stalendienst via samples.be@papyrus.com.