Deze zomer lanceerde Konica Minolta de AccurioPress C7100-serie nieuwe digitale kleurenpersen die over boordevol innovatieve technologieën beschikken en professionals in de grafische industrie de mogelijkheid bieden hun bedrijf uit te breiden en nieuwe zakelijke kansen te creëren.

De AccurioPress C7100-serie is uitgerust met talloze innovatieve technologieën: intelligente automatisering, verbeterde afwerking, onberispelijke kwaliteit, geavanceerde mogelijkheden en uitzonderlijke duurzaamheid. Deze eigenschappen zijn bedoeld voor professionals die hun bedrijven willen laten groeien met behulp van een productieprinter die slimmer werkt.

Bekijk de AccurioPress C7100 in volle actie (video) en vraag een demo op maat aan door naar de productpagina te gaan.

Deze zomer lanceerde Konica Minolta de AccurioPress C7100-serie nieuwe digitale kleurenpersen die over boordevol innovatieve technologieën beschikken en professionals in de grafische industrie de mogelijkheid bieden hun bedrijf uit te breiden en nieuwe zakelijke kansen te creëren.De AccurioPress C7100-serie is uitgerust met talloze innovatieve technologieën: intelligente automatisering, verbeterde afwerking, onberispelijke kwaliteit, geavanceerde mogelijkheden en uitzonderlijke duurzaamheid. Deze eigenschappen zijn bedoeld voor professionals die hun bedrijven willen laten groeien met behulp van een productieprinter die slimmer werkt.Bekijk de AccurioPress C7100 in volle actie (video) en vraag een demo op maat aan door naar de productpagina te gaan.