Hellyn Kartonnage snapt dat het van groot belang is dat het product van uw klant uniek in de kijker wordt geplaatst. Maar hoe doet u dit best?

Eén juist antwoord: een exclusieve en opvallende presentatie die mooi en verzorgd oogt! Een knappe presentatiedoos is het ideale middel voor uw klant om iets te presenteren of op te bergen. In samenspraak met u ontwikkelen we een mooie verpakking, helemaal volgens de smaak van uw klant.

Of wilt de klant nét dat ietsje meer en uitpakken met een verrassingsfactor? Wat uw klant ook wenst - Hellyn denkt met u mee om tot een echte eyecatcher te komen voor uw klant!

Overtuigd? Contacteer ons dan voor meer informatie. Mail naar mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be . Hellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - Zone IV B - 8710 Wielsbeke - 056/66 67 71

Hellyn Kartonnage snapt dat het van groot belang is dat het product van uw klant uniek in de kijker wordt geplaatst. Maar hoe doet u dit best?Eén juist antwoord: een exclusieve en opvallende presentatie die mooi en verzorgd oogt! Een knappe presentatiedoos is het ideale middel voor uw klant om iets te presenteren of op te bergen. In samenspraak met u ontwikkelen we een mooie verpakking, helemaal volgens de smaak van uw klant.Of wilt de klant nét dat ietsje meer en uitpakken met een verrassingsfactor? Wat uw klant ook wenst - Hellyn denkt met u mee om tot een echte eyecatcher te komen voor uw klant!Overtuigd? Contacteer ons dan voor meer informatie. Mail naar mieke@hellyn.be of pauline@hellyn.be . Hellyn Kartonnage - Ooigemstraat 22 - Zone IV B - 8710 Wielsbeke - 056/66 67 71