Venttri (nieuwe naam van Maxximap) is al jarenlang een betrouwbare partner voor het Hoger Onderwijs en opleidingsinstituten. Venttri ontwikkelt en maakt mappen voor getuigschriften, certificaten en diploma's. Deze zijn op verschillende manieren uit te voeren, in verschillende materialen. Venttri creëert mappen met 'bewaar-waarde''.

Om een idee te geven van wat er mogelijk is, hebben we een luxe diplomamap ontwikkeld. De basis van deze map wordt gevormd door grijsbord/karton, wat de map stevigheid geeft. De diplomamap is omplakt en tegengeplakt met drukwerk. De buitenzijde is afgewerkt met soft-touch laminaat, de binnenzijde heeft een matte lamineerlaag gekregen. De insteek van sulfaatkarton dient voor het opbergen van losse documenten.

Wilt u meer weten over dit product? Klik dan hier: diplomamap Venttri.

Diplomamappen zijn er in tal van uitvoeringen; van relatief eenvoudig tot zeer luxe. Maar Venttri doet meer. We zijn specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor productfoto's en inspiratie.

Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be

Venttri (nieuwe naam van Maxximap) is al jarenlang een betrouwbare partner voor het Hoger Onderwijs en opleidingsinstituten. Venttri ontwikkelt en maakt mappen voor getuigschriften, certificaten en diploma's. Deze zijn op verschillende manieren uit te voeren, in verschillende materialen. Venttri creëert mappen met 'bewaar-waarde''.Om een idee te geven van wat er mogelijk is, hebben we een luxe diplomamap ontwikkeld. De basis van deze map wordt gevormd door grijsbord/karton, wat de map stevigheid geeft. De diplomamap is omplakt en tegengeplakt met drukwerk. De buitenzijde is afgewerkt met soft-touch laminaat, de binnenzijde heeft een matte lamineerlaag gekregen. De insteek van sulfaatkarton dient voor het opbergen van losse documenten. Wilt u meer weten over dit product? Klik dan hier: diplomamap Venttri.Diplomamappen zijn er in tal van uitvoeringen; van relatief eenvoudig tot zeer luxe. Maar Venttri doet meer. We zijn specialist in hoogwaardige maatwerk presentatieproducten zoals ringmappen, presentatiemappen, -koffers en -dozen, verzendverpakkingen, point-of-sale materiaal en meer. Door de eigen productie in Goirle (nabij Turnhout) is er vlotte communicatie en zijn snelle levertijden mogelijk. Kijk op www.venttri.be voor productfoto's en inspiratie.Heeft u een presentatie-project en wilt u van gedachten wisselen met onze Belgische vertegenwoordiger Johan De Coen? Neem dan contact met hem op via tel. 0470 84 74 07 of stuur een email naar: johan@venttri.be