De samenwerking met Hellyn voor de realisatie van onze klantenmap verliep uiterst vlot en professioneel. Hellyn denkt mee doorheen heel het realisatieproces en dat appreciëren wij ten zeerste. Zo kom je samen tot het perfecte eindresultaat.

- Marketing Director Cores Development

Kom ons vertellen wat uw klant wilt presenteren of opbergen en het Hellyn-team werkt het voor u uit op maat. Hellyn is al jarenlang de specialist in de productie op maat van gepersonaliseerde presentatiemateriaal en ondertussen zijn de vele opties en varianten haast onbeperkt.

Heeft uw klant interesse in een drieluik, een flap, speciale sluiting, bedrukking met een UV-lak afgewerkt met een plastificatie in soft touch. Wij zorgen dat uw gepersonaliseerd materiaal de fiere dragers van de huisstijl van uw klant zijn. Contacteer vandaag nog pauline@hellyn.be of mieke@hellyn.be.

Wij staan voor u klaar!

De samenwerking met Hellyn voor de realisatie van onze klantenmap verliep uiterst vlot en professioneel. Hellyn denkt mee doorheen heel het realisatieproces en dat appreciëren wij ten zeerste. Zo kom je samen tot het perfecte eindresultaat.- Marketing Director Cores DevelopmentKom ons vertellen wat uw klant wilt presenteren of opbergen en het Hellyn-team werkt het voor u uit op maat. Hellyn is al jarenlang de specialist in de productie op maat van gepersonaliseerde presentatiemateriaal en ondertussen zijn de vele opties en varianten haast onbeperkt. Heeft uw klant interesse in een drieluik, een flap, speciale sluiting, bedrukking met een UV-lak afgewerkt met een plastificatie in soft touch. Wij zorgen dat uw gepersonaliseerd materiaal de fiere dragers van de huisstijl van uw klant zijn. Contacteer vandaag nog pauline@hellyn.be of mieke@hellyn.be.Wij staan voor u klaar!