Leer hoe je aan de slag kan gaan met Adobe Express. Naast de basisfunctionaliteiten zoals het maken van lay-outs en het toevoegen van tekst, leer je hoe je de kleuren van je merk gebruikt op een manier die een emotionele band creëert. Je maakt merksjablonen die je tijd en geld kunnen doen besparen en nog zoveel meer.

Adobe Express biedt een aantal basisbewerkingsopties zoals bijsnijden, rotatie, en basis fotobewerking, maar ook geavanceerde gereedschappen zoals achtergronden weghalen en bestanden omzetten. Voeg op het geheel op eenvoudige wijze filters en tekst toe.

Maak jouw eigen creaties in slechts minuten!

Daarnaast biedt Adobe Express de mogelijkheid om jouw creaties te delen via verschillende social mediakanalen. Met de Premium versie beschik je ook over een ingebouwde planningstool om al jouw posts in te plannen.

Ontdek onze opleiding hier.

Leer hoe je aan de slag kan gaan met Adobe Express. Naast de basisfunctionaliteiten zoals het maken van lay-outs en het toevoegen van tekst, leer je hoe je de kleuren van je merk gebruikt op een manier die een emotionele band creëert. Je maakt merksjablonen die je tijd en geld kunnen doen besparen en nog zoveel meer.Adobe Express biedt een aantal basisbewerkingsopties zoals bijsnijden, rotatie, en basis fotobewerking, maar ook geavanceerde gereedschappen zoals achtergronden weghalen en bestanden omzetten. Voeg op het geheel op eenvoudige wijze filters en tekst toe.Maak jouw eigen creaties in slechts minuten! Daarnaast biedt Adobe Express de mogelijkheid om jouw creaties te delen via verschillende social mediakanalen. Met de Premium versie beschik je ook over een ingebouwde planningstool om al jouw posts in te plannen.Ontdek onze opleiding hier.