Maxevent - Mol investeert in MOHR snijmachine en Komfi lamineermachine

Maxevent werd opgericht in 2001 door Wim Houtmeyers die vandaag de onderneming samen leid met zijn echtgenote Michele Aerts. Een volledige nieuwbouw werd ingehuldigd in 2014 waar zij samen met 10 gepassioneerde medewerkers zorgen voor alles wat te maken heeft met "Events". Digitaal drukwerk, flyers, groot formaat, textiel en bedrukking, allerlei gadgets en zeer bekend voor hun polsbandjes die zij zowel in België als in het buitenland leveren. Maxevent is continu in evolutie om als voorloper aan de top te blijven en daarvoor investeren zij constant om hun machinepark up-to-date te houden. Recent hebben zij geïnvesteerd in een nieuwe professionele MOHR snijmachine, een eigen Komfi in-huis laminator en een nieuwe Morgana ril en perforeermachine.

Maxevent - Mol investeert in MOHR snijmachine en Komfi lamineermachine

© .

Waarom MOHR 80 NET ? Wim Houtmeyers : De behoefte aan een zwaardere en bredere snijmachine werd een noodzaak doordat onze digitale print afdeling sterk gegroeid is. De Mohr 80 NET is een volledig hydraulische snijmachine met 80cm snijbreedte, uitgebreide programmatie mogelijkheden en past perfect bij onze behoefte. Door de uitgebreide programmatie mogelijkheden besparen wij enorm veel tijd en kan de operator visueel volgen wat de volgende snij stap is. Bij de aankoop van de snijmachine hebben wij gekeken naar de degelijkheid en nauwkeurigheid van de machine omdat snijden nu éénmaal de basis is van een perfect afgewerkt eindproduct. De Komfi Amiga 36 is een professionele lamineermachine met hoogstapelfeeder die zorgt voor de veredeling van onze kaarten. De vraag naar bescherming en veredeling werd steeds groter en zeker in onze branche is bescherming een meerwaarde.

Waarom Albyco ? Wim Houtmeyers : Albyco staat bekend voor zijn professioneel gamma afwerkmachines, inclusief een goede en snelle service waar wij als bedrijf met korte deadlines, steeds op kunnen rekenen. Voor onze goede en snelle service te garanderen aan onze klanten, hebben wij even goede leveranciers nodig met dezelfde service-vise en daarom onze keuze voor Albyco ! Creëer ook uw meerwaarde en contacteer ons vrijblijvend via info@albyco.be of 014 41 55 35

Lees meer over: