Deze exclusieve 4-slag collectiemap is in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Het innovatieve systeem biedt ruimte aan 4 uitneembare delen. Ieder deel is bevestigd d.m.v. magneten en kan op een eenvoudige manier uit de map gehaald worden. Gebruiksvriendelijk dus. Het hoogwaardige schuiminterieur zorgt ervoor dat de stalen op een overzichtelijke en praktische manier getoond worden. De collectiemap wordt afgesloten middels een draaglus van leer, met 2 nikkelen drukknoopsluitingen.

Maxximap biedt:

  • Volledig maatwerk
  • Product development
  • Omplakt met eigen drukwerk of drukwerk verzorgd door Maxximap
  • Keuze uit verschillende laminaatsoorten - glans, mat (krasvast), pearl, linnen, soft touch
  • Diverse handige toepassingen zoals visitekaartvenster, schuine insteek en speciaal mechaniek.

Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of tel. 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.

Deze exclusieve 4-slag collectiemap is in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Het innovatieve systeem biedt ruimte aan 4 uitneembare delen. Ieder deel is bevestigd d.m.v. magneten en kan op een eenvoudige manier uit de map gehaald worden. Gebruiksvriendelijk dus. Het hoogwaardige schuiminterieur zorgt ervoor dat de stalen op een overzichtelijke en praktische manier getoond worden. De collectiemap wordt afgesloten middels een draaglus van leer, met 2 nikkelen drukknoopsluitingen.Maxximap biedt:Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of tel. 0476/76 12 42. We denken graag met u mee.