Bestel snel en gemakkelijk leuke en professionele rapportmappen door te kiezen uit één van onze kleurrijke ontwerpen speciaal voor het basisonderwijs. Deze kunnen worden gepersonaliseerd met het eigen schoollogo, voor een persoonlijke touch. De standaard rapportmappen worden gemaakt uit duurzaam semi-transparant of wit polypropyleen (PP) dat een schoolleven lang meegaat.

Uiteraard kunt u ook nog steeds volledig op maat gemaakte rapport- en diplomamappen bij ons blijven bestellen. Hierbij is er een ruime keuze aan materialen en bedrukkingstechnieken. Alles is mogelijk, van een relatief simpel ontwerp tot een chique diplomamap met soft touch laminaat en een foliepreeg voor een uitstraling die past bij de prestatie! Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42.

Bestel snel en gemakkelijk leuke en professionele rapportmappen door te kiezen uit één van onze kleurrijke ontwerpen speciaal voor het basisonderwijs. Deze kunnen worden gepersonaliseerd met het eigen schoollogo, voor een persoonlijke touch. De standaard rapportmappen worden gemaakt uit duurzaam semi-transparant of wit polypropyleen (PP) dat een schoolleven lang meegaat. Uiteraard kunt u ook nog steeds volledig op maat gemaakte rapport- en diplomamappen bij ons blijven bestellen. Hierbij is er een ruime keuze aan materialen en bedrukkingstechnieken. Alles is mogelijk, van een relatief simpel ontwerp tot een chique diplomamap met soft touch laminaat en een foliepreeg voor een uitstraling die past bij de prestatie! Voor inspiratie kijk op www.maxximap.be. Of neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42.