Al jarenlang is Maxximap een belangrijke partner als het gaat over op maat gemaakte diplomamappen, rapportmappen en schoolmappen. Ook in de toekomst zal maatwerk voor Maxximap de focus blijven. Via Schoolmappen.com breidt ze daarnaast het aanbod uit voor het basisonderwijs met speelse standaard ontwerpen voor rapportmappen.

Nieuwsgierig? Kijk eens op www.schoolmappen.com. Ook wat betreft schoolmappen zijn we uw kwaliteitsbewuste partner. We denken mee over het formaat, materiaal en eventuele extra wensen, zoals ingelaste showtassen, een rugvenster of een insteekhoek. Eén ding staat bij ons altijd voorop: we maken alleen mappen van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de leerlingen ervan verzekerd dat hun rapport of diploma voor altijd keurig bewaard blijft.

Neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42.

Al jarenlang is Maxximap een belangrijke partner als het gaat over op maat gemaakte diplomamappen, rapportmappen en schoolmappen. Ook in de toekomst zal maatwerk voor Maxximap de focus blijven. Via Schoolmappen.com breidt ze daarnaast het aanbod uit voor het basisonderwijs met speelse standaard ontwerpen voor rapportmappen. Nieuwsgierig? Kijk eens op www.schoolmappen.com. Ook wat betreft schoolmappen zijn we uw kwaliteitsbewuste partner. We denken mee over het formaat, materiaal en eventuele extra wensen, zoals ingelaste showtassen, een rugvenster of een insteekhoek. Eén ding staat bij ons altijd voorop: we maken alleen mappen van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de leerlingen ervan verzekerd dat hun rapport of diploma voor altijd keurig bewaard blijft.Neem contact met ons op via info@maxximap.be of 0476/76 12 42.