Gmund Colors werd zo ontwikkeld dat alle kleuren in het assortiment onderling met elkaar kunnen gecombineerd worden om zo uw kleurkeuzes te vereenvoudigen.

Met meer dan 60 complementaire kleuren biedt het systeem u een compleet en inspirerend assortiment in trendy en tijdloze kleuren.

Het gamma bestaat uit tekst- en omslagpapier en -karton in een breed aanbod van gramgewichten met bijpassende enveloppen.

Daarbij heeft u met Gmund Colors en haar vier verschillende oppervlakken een oneindig aantal opties in drukken en afwerken.

4 oppervlakken en meer dan 60 kleuren voor inspiratie in overvloed

Gmund Colors is beschikbaar in de volgende vier verschillende kwaliteiten:

- Gmund Colors Matt heeft een klassiek, mat oppervlak in maar liefst 48 kleuren

- Gmund Colors Felt met een zachte viltmarkering, verkrijgbaar in 9 kleuren

- Gmund Colors Metallic een echte metallic in 12 verschillende kleuren

- Gmund Colors Transparent bij deze transparante kwaliteit heeft u de keuze uit 7 kleuren.

Met de bijpassende enveloppen vindt u gegarandeerd de juiste kleurcombinatie.

Wilt u meer weten over dit kleurrijke assortiment en haar toepassingen? Contacteer onze specialisten op het nummer +32 2 529 85 71 of vraag uw stalen aan via samples.be@papyrus.com

.

Gmund Colors werd zo ontwikkeld dat alle kleuren in het assortiment onderling met elkaar kunnen gecombineerd worden om zo uw kleurkeuzes te vereenvoudigen.Met meer dan 60 complementaire kleuren biedt het systeem u een compleet en inspirerend assortiment in trendy en tijdloze kleuren. Het gamma bestaat uit tekst- en omslagpapier en -karton in een breed aanbod van gramgewichten met bijpassende enveloppen.Daarbij heeft u met Gmund Colors en haar vier verschillende oppervlakken een oneindig aantal opties in drukken en afwerken. 4 oppervlakken en meer dan 60 kleuren voor inspiratie in overvloedGmund Colors is beschikbaar in de volgende vier verschillende kwaliteiten: - Gmund Colors Matt heeft een klassiek, mat oppervlak in maar liefst 48 kleuren- Gmund Colors Felt met een zachte viltmarkering, verkrijgbaar in 9 kleuren- Gmund Colors Metallic een echte metallic in 12 verschillende kleuren- Gmund Colors Transparent bij deze transparante kwaliteit heeft u de keuze uit 7 kleuren. Met de bijpassende enveloppen vindt u gegarandeerd de juiste kleurcombinatie.Wilt u meer weten over dit kleurrijke assortiment en haar toepassingen? Contacteer onze specialisten op het nummer +32 2 529 85 71 of vraag uw stalen aan via samples.be@papyrus.com.