Voor commerciële drukkerijen en centrale reprodiensten met grote productievolumes ontwikkelde Konica Minolta de AccurioPress C2060/P en C2070/P. Deze systemen zijn perfect voor een verdere transitie naar digitaal afdrukken door de professionele, modulaire afwerkingsmogelijkheden, uitstekende kleurconsistentie en een nauwkeurig register in combinatie met een optimale afdrukkwaliteit.

Uitgebreid functiepakket en nog meer mediacompatibiliteit

De serie is geschikt voor het verwerken van dik papier voor diverse soorten media, zoals gecoat en reliëfpapier tot 350 gm2. Daarbij garandeert een nieuwe, grootvolume-eenheid het efficiënt afdrukken van banners (tot 750 mm grootte). De nieuwe dubbele kleurenscanner kan werken met een maximumsnelheid van 240 ipm, en heeft een dubbele invoerdetectiekit om te voorkomen dat twee vellen tegelijk worden gescand.

Meer informatie: Konica Minolta Business Solutions Belgium info@konicaminolta.be / www.konicaminolta.be / 02/717 08 55

Voor commerciële drukkerijen en centrale reprodiensten met grote productievolumes ontwikkelde Konica Minolta de AccurioPress C2060/P en C2070/P. Deze systemen zijn perfect voor een verdere transitie naar digitaal afdrukken door de professionele, modulaire afwerkingsmogelijkheden, uitstekende kleurconsistentie en een nauwkeurig register in combinatie met een optimale afdrukkwaliteit. Uitgebreid functiepakket en nog meer mediacompatibiliteit De serie is geschikt voor het verwerken van dik papier voor diverse soorten media, zoals gecoat en reliëfpapier tot 350 gm2. Daarbij garandeert een nieuwe, grootvolume-eenheid het efficiënt afdrukken van banners (tot 750 mm grootte). De nieuwe dubbele kleurenscanner kan werken met een maximumsnelheid van 240 ipm, en heeft een dubbele invoerdetectiekit om te voorkomen dat twee vellen tegelijk worden gescand. Meer informatie: Konica Minolta Business Solutions Belgium info@konicaminolta.be / www.konicaminolta.be / 02/717 08 55