De hoofddoelstelling van Werminval-WAG is personen met een handicap volwaardige kansen te geven op de arbeidsmarkt. Duurzaam, en met optimaal evenwicht tussen de sociale invalshoek en de economische realiteit. Scanning, labeling en traceability vormen een vast onderdeel van de werking. Bovendien worden kwaliteit en flexibiliteit centraal gesteld.

Daartegenover staat natuurlijk gespierde administratie en opvolging. Ook prijstechnisch moet het er bovenarms op zitten. En dan is manueel offertes opmaken aan de hand van vaste prijslijsten niet echt efficiënt. Noch bevorderlijk voor verdere groei. Verantwoordelijke Bob Peeters trok dus aan de alarmbel. MultiPress luisterde ... Luister hier even mee.

De hoofddoelstelling van Werminval-WAG is personen met een handicap volwaardige kansen te geven op de arbeidsmarkt. Duurzaam, en met optimaal evenwicht tussen de sociale invalshoek en de economische realiteit. Scanning, labeling en traceability vormen een vast onderdeel van de werking. Bovendien worden kwaliteit en flexibiliteit centraal gesteld. Daartegenover staat natuurlijk gespierde administratie en opvolging. Ook prijstechnisch moet het er bovenarms op zitten. En dan is manueel offertes opmaken aan de hand van vaste prijslijsten niet echt efficiënt. Noch bevorderlijk voor verdere groei. Verantwoordelijke Bob Peeters trok dus aan de alarmbel. MultiPress luisterde ... Luister hier even mee.