Bent u klaar voor de evolutie in drukwerk tijdens FESPA Global Print Expo 2022, in de Messe Berlin, Duitsland, van 31 mei tot en met 3 juni 2022?

FESPA is de perfecte plek om de nieuwste technologieën te verkennen en experts te spreken om uw toekomstige investeringsplannen richting te geven.

Ontmoet ruim 340 exposanten die oplossingen presenteren voor digitaal grootformaat print, zeefdruk en textieldruk en ontdek een hele reeks opwindende innovaties en groeimogelijkheden.

Naast onze populaire Printeriors-interieurdecoratieshow en World Wrap Masters-wrapevent voor voertuigen lanceren we twee spiksplinternieuwe onderdelen om onze community te inspireren en informeren: Sustainability Spotlight en Associations Pavilion.

Meld u vandaag nog aan met actiecode FESB261 voor € 30 korting op uw toegangsbewijs!

Bent u klaar voor de evolutie in drukwerk tijdens FESPA Global Print Expo 2022, in de Messe Berlin, Duitsland, van 31 mei tot en met 3 juni 2022?FESPA is de perfecte plek om de nieuwste technologieën te verkennen en experts te spreken om uw toekomstige investeringsplannen richting te geven. Ontmoet ruim 340 exposanten die oplossingen presenteren voor digitaal grootformaat print, zeefdruk en textieldruk en ontdek een hele reeks opwindende innovaties en groeimogelijkheden. Naast onze populaire Printeriors-interieurdecoratieshow en World Wrap Masters-wrapevent voor voertuigen lanceren we twee spiksplinternieuwe onderdelen om onze community te inspireren en informeren: Sustainability Spotlight en Associations Pavilion.Meld u vandaag nog aan met actiecode FESB261 voor € 30 korting op uw toegangsbewijs!