Etikettendruk is een groeimarkt en wie de juiste digitale oplossing kiest om erin te stappen, haalt meer jobs met betere marges binnen. En maakt dus meer winst. Interesse?
Met de Jetrion-systemen van EFI gaat u van PDF naar verzendklare labels in één stap. Er is maar één operator nodig. De duurzame en hoogkwalitatieve UV-inkt van EFI makelij geven duurzame beelden op tal van substraten. Dank zij de automatisering vanaf order over inkjetdruk tot finishing maakt u moeiteloos prachtige etiketten in kleine oplagen tegen een scherpe prijs.
In ons gloednieuw Europees democentrum in Zaventem tonen we u graag hoe dat alles in zijn werk gaat. Bel 02-749 9420 en maak vandaag nog een afspraak met de Jetrion van EFI.

EFI @ Labelexpo Europe 29/9-2/10 stand 9C40

Etikettendruk is een groeimarkt en wie de juiste digitale oplossing kiest om erin te stappen, haalt meer jobs met betere marges binnen. En maakt dus meer winst. Interesse? Met de Jetrion-systemen van EFI gaat u van PDF naar verzendklare labels in één stap. Er is maar één operator nodig. De duurzame en hoogkwalitatieve UV-inkt van EFI makelij geven duurzame beelden op tal van substraten. Dank zij de automatisering vanaf order over inkjetdruk tot finishing maakt u moeiteloos prachtige etiketten in kleine oplagen tegen een scherpe prijs. In ons gloednieuw Europees democentrum in Zaventem tonen we u graag hoe dat alles in zijn werk gaat. Bel 02-749 9420 en maak vandaag nog een afspraak met de Jetrion van EFI.EFI @ Labelexpo Europe 29/9-2/10 stand 9C40