Een kleine greep uit de vele pluspunten van deze investering:

  • Een hogere glans dankzij een verhoogde druk (tot 12 ton!) tussen de calanders.
  • De individuele temperatuurregeling tussen de calanders onderling stelt ons in staat om voor iedere papier-film combinatie de beste instelling te hanteren om zodoende ook de moeilijkste orders aan de hoogste kwaliteit te verwerken.
  • De cleaning-calander zorgt voor het weghalen van achtergebleven poeder- en inktresten op het karton/papier alvorens te plastificeren.
  • Via het hot-knife en bijhorende lasersensoren kunnen we een perfecte snede van de film bekomen zodat overstekende randen en het aan elkaar kleven van de vellen verleden tijd zijn.
  • De nieuwe voor- en zijaanleg zorgen dan weer voor een perfect register.

VERGETEN WE OOK ONZE ALLERNIEUWSTE ECOLOGISCHE FILMS NIET:

Deze films zijn bio-afbreekbaar en worden gemaakt op basis van cellulose. Ze zijn geschikt voor direct contact met voeding en kunnen nabewerking krijgen na plastificatie (bv. foliedruk). Ze zijn zowel verkrijgbaar in traditionele transparante varianten, alsook in gemetalliseerd goud en zilver.

MEER DAN OOIT VOORHEEN ZIJN WE UW PERFECTE PARTNER VOOR AL UW PLASTIFICATIEWERK!

Contacteer Lander De Langhe voor meer informatie - lander@hellyn.be

Een kleine greep uit de vele pluspunten van deze investering:VERGETEN WE OOK ONZE ALLERNIEUWSTE ECOLOGISCHE FILMS NIET:Deze films zijn bio-afbreekbaar en worden gemaakt op basis van cellulose. Ze zijn geschikt voor direct contact met voeding en kunnen nabewerking krijgen na plastificatie (bv. foliedruk). Ze zijn zowel verkrijgbaar in traditionele transparante varianten, alsook in gemetalliseerd goud en zilver.MEER DAN OOIT VOORHEEN ZIJN WE UW PERFECTE PARTNER VOOR AL UW PLASTIFICATIEWERK!Contacteer Lander De Langhe voor meer informatie - lander@hellyn.be