Door het volgestreken BCTMP karton nog 5 gram per vierkante meter lichter te maken, wordt het gebruik van MetsäBoard Pro FBB Bright nog voordeliger. De 11 ongewijzigde diktes gaan van 260 µm tot en met 610 µm en ook de stijfheid blijft ongewijzigd.

Het karton heeft een ongestreken witte rug en is ideaal voor toepassingen met chocolade en verpakkingen van cosmetica en dranken. Daarnaast is MetsäBoard Pro FBB Bright perfect geschikt voor grafische toepassingen zoals covers, kaarten en displays.

Meer weten? Just ask Antalis!

Door het volgestreken BCTMP karton nog 5 gram per vierkante meter lichter te maken, wordt het gebruik van MetsäBoard Pro FBB Bright nog voordeliger. De 11 ongewijzigde diktes gaan van 260 µm tot en met 610 µm en ook de stijfheid blijft ongewijzigd. Het karton heeft een ongestreken witte rug en is ideaal voor toepassingen met chocolade en verpakkingen van cosmetica en dranken. Daarnaast is MetsäBoard Pro FBB Bright perfect geschikt voor grafische toepassingen zoals covers, kaarten en displays. Meer weten? Just ask Antalis!