De Konica Minolta AccurioLabel-serie is ontworpen voor kleine tot middelgrote labelprinters en biedt betaalbare toegang tot hoogwaardig digitaal printen. De printer is ontwikkeld voor het beheer en de levering van een toenemend aantal kleine tot middelgrote printtaken in steeds kortere verwerkingstijden. In tegenstelling tot traditionele flexo- en offsetprint kunnen zeer flexibele digitale productieprinters deze taken, zoals het printen van variabele gegevens of het printen van nummering, eenvoudig en efficiënt verwerken.

Nicolas Vanesse, Product Manager Professional Printing bij Konica Minolta Business Solutions Belgium: "Konica Minolta trad in 2016 toe tot de markt van digitale labelproductieprinters en bereikte al snel de mijlpaal van 500 verkochte eenheden. We hebben de groei van de algehele markt voor digitale labelproductieprinters gestimuleerd door een nieuwe markt te creëren voor de middelgrote digitale labelproductieprinter. Vorig jaar waren we een van de grootste spelers op de wereldmarkt. Dit bereikten we door de brede steun van klanten voor de AccurioLabel-serie als een oplossing voor verschillende problemen waarmee de labelprintindustrie te maken heeft, waaronder de groeiende vraag naar kleine tot middelgrote printtaken met snelle levering."

Vanesse voegt toe: "Veel labelprinters, die alleen analoog printten, zijn voor het eerst overgestapt op digitaal printen met AccurioLabel. We zullen klanten blijven helpen om als partner in de conversiesector hun bedrijf uit te breiden."

Meer info:https://www.konicaminolta.be/nl-be/hardware/label-printing-nl/accuriolabel-230

De Konica Minolta AccurioLabel-serie is ontworpen voor kleine tot middelgrote labelprinters en biedt betaalbare toegang tot hoogwaardig digitaal printen. De printer is ontwikkeld voor het beheer en de levering van een toenemend aantal kleine tot middelgrote printtaken in steeds kortere verwerkingstijden. In tegenstelling tot traditionele flexo- en offsetprint kunnen zeer flexibele digitale productieprinters deze taken, zoals het printen van variabele gegevens of het printen van nummering, eenvoudig en efficiënt verwerken.Nicolas Vanesse, Product Manager Professional Printing bij Konica Minolta Business Solutions Belgium: "Konica Minolta trad in 2016 toe tot de markt van digitale labelproductieprinters en bereikte al snel de mijlpaal van 500 verkochte eenheden. We hebben de groei van de algehele markt voor digitale labelproductieprinters gestimuleerd door een nieuwe markt te creëren voor de middelgrote digitale labelproductieprinter. Vorig jaar waren we een van de grootste spelers op de wereldmarkt. Dit bereikten we door de brede steun van klanten voor de AccurioLabel-serie als een oplossing voor verschillende problemen waarmee de labelprintindustrie te maken heeft, waaronder de groeiende vraag naar kleine tot middelgrote printtaken met snelle levering."Vanesse voegt toe: "Veel labelprinters, die alleen analoog printten, zijn voor het eerst overgestapt op digitaal printen met AccurioLabel. We zullen klanten blijven helpen om als partner in de conversiesector hun bedrijf uit te breiden."Meer info:https://www.konicaminolta.be/nl-be/hardware/label-printing-nl/accuriolabel-230