Papyrus Viscom is úw partner op het gebied van totaaloplossingen voor de grootformaat Print & Sign-industrie en staat voor kennis en expertise, een sterke logistiek en een eigen dienst na verkoop.

Naast onze gekend aanbod met o.a. sterkhouders als Avery, Hexis, Dickson, Papergraphics, Mutoh en Canon vindt u op onze stand heel wat nieuwigheden:

SUMMA : SUMMA-reeks, SUMMACUT FX, SUMMACUT en de S CLASS snijplotters

ROLL-X : De nieuwe ROLL-X-vlakbedapplicator is verstelbaar in de hoogte, verkrijgbaar op 327*175, 400*175 en 470*175 en is geschikt voor montage, lamineren, pre-masking en heeft een werkblad met zelfherstellende snijmat

KALA: Warme en koude laminators en snijmachines

STAHLS' : STAHL'S Warmtepersen en CAD-CUT / CAD COLOR hittetransfermaterialen.

Bezoek ons!

Bezoek onze stand van 25-27 september op Kortrijk Xpo. Registreer u vandaag nog op www.sign2com.com met de code PPRS2016.

Papyrus Viscom is úw partner op het gebied van totaaloplossingen voor de grootformaat Print & Sign-industrie en staat voor kennis en expertise, een sterke logistiek en een eigen dienst na verkoop. Naast onze gekend aanbod met o.a. sterkhouders als Avery, Hexis, Dickson, Papergraphics, Mutoh en Canon vindt u op onze stand heel wat nieuwigheden:SUMMA : SUMMA-reeks, SUMMACUT FX, SUMMACUT en de S CLASS snijplottersROLL-X : De nieuwe ROLL-X-vlakbedapplicator is verstelbaar in de hoogte, verkrijgbaar op 327*175, 400*175 en 470*175 en is geschikt voor montage, lamineren, pre-masking en heeft een werkblad met zelfherstellende snijmatKALA: Warme en koude laminators en snijmachinesSTAHLS' : STAHL'S Warmtepersen en CAD-CUT / CAD COLOR hittetransfermaterialen.Bezoek ons!Bezoek onze stand van 25-27 september op Kortrijk Xpo. Registreer u vandaag nog op www.sign2com.com met de code PPRS2016.