Wat is een Print MIS?

'MIS' staat voor Management Information System: een digitaal systeem dat administratieve, commerciële, financiële en logistieke bedrijfsprocessen integreert in één handig systeem. Het systeem verzamelt en beheert nuttige informatie en gegevens waarmee jij steeds overzicht hebt op de processen in je printbedrijf.

Daardoor optimaliseer je de workflow van jouw bedrijf: van je relatiebeheer, langs de calculatie, ordermanagement en boekhouding. Ook processen zoals planning, logistiek en e-business kan een print MIS-systeem beheren.

Simpel gezegd is een Print MIS wat het zegt te zijn: een Management Information Systeem dat kennis heeft van printtechnologie en ook zo ingericht is.

Benieuwd naar de 5 voordelen van een MIS? Lees dan verder op onze blog!

Wat is een Print MIS?'MIS' staat voor Management Information System: een digitaal systeem dat administratieve, commerciële, financiële en logistieke bedrijfsprocessen integreert in één handig systeem. Het systeem verzamelt en beheert nuttige informatie en gegevens waarmee jij steeds overzicht hebt op de processen in je printbedrijf. Daardoor optimaliseer je de workflow van jouw bedrijf: van je relatiebeheer, langs de calculatie, ordermanagement en boekhouding. Ook processen zoals planning, logistiek en e-business kan een print MIS-systeem beheren.Simpel gezegd is een Print MIS wat het zegt te zijn: een Management Information Systeem dat kennis heeft van printtechnologie en ook zo ingericht is.Benieuwd naar de 5 voordelen van een MIS? Lees dan verder op onze blog!