De Europese Green Deal die in 2008 werd opgesteld bevat een pakket aan klimaatmaatregelen, met als hoofddoel het terugdringen van het broeikaseffect. Als marktleider wil Dataline ook zijn steentje bij dragen om deze maatregelen te vertalen naar concrete acties. Eén van de grote pijlers is het reduceren van de uitstoot van CO2.

Om als printbedrijf te starten met CO2-reductie, moet je eerst op de hoogte zijn van je huidige carbon footprint. Dankzij het recente "Certified Partnership" met Dienstencentrum, zal het binnenkort mogelijk zijn om in MultiPress de specifieke CO2 kost toe te voegen aan elke offerte, elk order of elke factuur van een print opdracht.

Wil je weten hoe dit precies in z'n werk gaat, en wat de unieke voordelen zijn voor jou? Lees hier de nieuwe MultiPress blog!

De Europese Green Deal die in 2008 werd opgesteld bevat een pakket aan klimaatmaatregelen, met als hoofddoel het terugdringen van het broeikaseffect. Als marktleider wil Dataline ook zijn steentje bij dragen om deze maatregelen te vertalen naar concrete acties. Eén van de grote pijlers is het reduceren van de uitstoot van CO2. Om als printbedrijf te starten met CO2-reductie, moet je eerst op de hoogte zijn van je huidige carbon footprint. Dankzij het recente "Certified Partnership" met Dienstencentrum, zal het binnenkort mogelijk zijn om in MultiPress de specifieke CO2 kost toe te voegen aan elke offerte, elk order of elke factuur van een print opdracht.Wil je weten hoe dit precies in z'n werk gaat, en wat de unieke voordelen zijn voor jou? Lees hier de nieuwe MultiPress blog!