Dit aanhoudende succes is gebaseerd op uitzonderlijke prestaties die door alle gebruikers worden erkend en gewaardeerd. Naast de nominale snelheid biedt de VarioPrint 6000-serie een uitstekende afdrukkwaliteit en -productiviteit en dit in combinatie met een uitzonderlijke autonomie en gebruiksgemak.

De "Gemini Instant Duplex" technologie biedt een uitzonderlijke dubbelzijdige registratie en maakt de digitale pers optimaal voor een breed scala aan media waarmee gebruikers hun type toepassingen kunnen uitbreiden en nieuwe zakelijke kansen kunnen benutten.

In de TITAN-versie kan de VarioPrint 6000 worden uitgerust met een kit voor lichtgewicht papier (tot 45 g/m²) waarmee instructies of handleidingen kunnen worden afgedrukt.

Meer op : VarioPrint 6000

Dit aanhoudende succes is gebaseerd op uitzonderlijke prestaties die door alle gebruikers worden erkend en gewaardeerd. Naast de nominale snelheid biedt de VarioPrint 6000-serie een uitstekende afdrukkwaliteit en -productiviteit en dit in combinatie met een uitzonderlijke autonomie en gebruiksgemak.De "Gemini Instant Duplex" technologie biedt een uitzonderlijke dubbelzijdige registratie en maakt de digitale pers optimaal voor een breed scala aan media waarmee gebruikers hun type toepassingen kunnen uitbreiden en nieuwe zakelijke kansen kunnen benutten.In de TITAN-versie kan de VarioPrint 6000 worden uitgerust met een kit voor lichtgewicht papier (tot 45 g/m²) waarmee instructies of handleidingen kunnen worden afgedrukt.Meer op : VarioPrint 6000