Naast de troeven van de AccurioPress C6085 zelf en de Inline Booklet Finisher, is Bruynseels erg enthousiast over de ingebouwde IQ-501 Intelligent Quality Care, een unieke innovatie in de markt.

Bovenaan het eisenpakket van Montana Printing, naast de kwaliteit van het drukwerk, stond ook de samenwerking met een stevige en betrouwbare leverancier.

Lees hier het succes verhaal van Montana Printing en ontdek de elementen die hebben geleid tot een samenwerking met Konica Minolta.

Voor meer info: Nicolas Vanesse (Nicolas.Vanesse@konicaminolta.be)

Naast de troeven van de AccurioPress C6085 zelf en de Inline Booklet Finisher, is Bruynseels erg enthousiast over de ingebouwde IQ-501 Intelligent Quality Care, een unieke innovatie in de markt. Bovenaan het eisenpakket van Montana Printing, naast de kwaliteit van het drukwerk, stond ook de samenwerking met een stevige en betrouwbare leverancier. Lees hier het succes verhaal van Montana Printing en ontdek de elementen die hebben geleid tot een samenwerking met Konica Minolta.Voor meer info: Nicolas Vanesse (Nicolas.Vanesse@konicaminolta.be)